ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΥ, ΜD,MSc

Η ιατρός διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, όπου παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας νοσημάτων όλου του φάσματος της Εσωτερικής Παθολογίας

Η παθολόγος Φωτεινή Μακέδου, αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της ως Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής εργάστηκε ως συνεργάτης ιατρός στο Ογκολογικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.
Ακολούθως εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο στην Αθήνα, όπου απέκτησε εμπειρία στην διαχείριση , διάγνωση και αντιμετώπιση περιστατικών ευρέος φάσματος της Παθολογίας.

Το 2015 της απονεμήθηκε ο τίτλος ειδικότητας της Εσωτερικής Παθολογίας, ενώ αμέσως μετά εργάστηκε ως Επιμελήτρια Παθολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στην Θεσσαλονίκη.

Από το 2017 έως το 2020 πραγματοποίησε εξειδίκευση Εντατικολογίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας στον Πειραιά, όπου ασχολήθηκε με ασθενείς βαρεώς πάσχοντες και διασωληνωμένους.
Το 2020 ξεκίνησε το ιδιωτικό της ιατρείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Επιμελήτρια στο Μetropolitan General στον Χολαργό, όπου μεταξύ των άλλων καθηκόντων της ασχολείται με τους ασθενείς του Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου της Κλινικής.

Η ιατρός είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων και πιο συγκεκριμένα έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας, αλλά και στον Διαβήτη και Παχυσαρκία, πρόκειται για μεταπτυχιακά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικού Τμήματος, τα οποία ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα.

EA
ES
PZ
EYS
NT
PS
AK
AP
SP
MB
NT2
XB
MP
AG
XP
ALEXP
SX
previous arrow
next arrow